The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 8 - 14 octombrie 2018

Articol / 08 Oct 2018 / The Institute
  • 5 din cartier // 8 - 14 octombrie 2018
  • 5 din cartier // 8 - 14 octombrie 2018
1/2
O nouă săptămână cu multe evenimente de trecut pe agendă în Cartierul Creativ. Our top picks:


Audițiile tinerilor actori la DIPLOMA | 10 octombrie | Apollo111 Teatrul



Împreună cu Apollo111 Teatrul, DIPLOMA aduce și anul acesta noua generație de actori în fața profesioniștilor de teatru și film.
Absolvenții facultăților de teatru din București și din țară vor prezenta câte un moment pe o temă la alegere în fața publicului și a regizorilor, directorilor de casting și producătorilor invitați.

Intrarea este liberă în baza unei rezervări făcute aici

Diploma Talks: arte vizuale | 11 octombrie | Casa Dacia




Conferinţa dedicată Artelor vizuale este susţinută de Suzana Vasilescu, Ioana Ciocan, Andrei Breahnă, Eugen Rădescu și Matei Câlția, care vor vorbi despre piața de artă din România, despre proiectele culturale pe care le-au dezvoltat și despre cele mai impresionante întâlniri cu artiști.

Participare gratuită pe baza unei rezervări făcute aici

Pop-up Shop - Ladies, Wine & Design | 8-13 octombrie | Printoteca



În săptămâna 8-13 octombrie, showroom-ul Printoteca Lipscani se transformă din nou, oaspeții din această săptămână fiind fetele de la Ladies, Wine & Design Bucharest!

Ladies, Wine & Design Bucharest este o platformă de susținere și încurajare a femeilor din industrii creative. Inițiat în New York de către designerul Jessica Walsh, proiectul are loc acum la nivel global, în peste 180 de orașe. În București, Ladies, Wine & Design este realizat de Iulia Groves și Andreea Ionita sub formă de seri de conversație - o dată pe lună, 10 femei se întâlnesc pentru a porni o discuție comună despre creativitate și business pe plan local.

Detalii aici

Singing Bodies' Trilogy | 10-17 octombrie | Linotip



Singing Bodies' Trilogy este un performance de dans contemporan în trei parti, care incapsulează experiențele kinestezice și senzoriale a trei coregrafi, în raport cu orașul în care trăiesc. El a luat naștere în urma unor procese colective de cercetare și creație desfășurate atât în spațiul public, cât și în sala de repetiție.

Mai multe detalii aici

Târg de viniluri Paradis Paradis | 13-14 octobrie | Club Control



Târgul de viniluri Paradis Paradis are loc la Club Control pe 13/14 octombrie, unde veți găsi aproximativ 5000 de discuri atent alese de către expozanți.
Târgul de viniluri Paradis Paradis aduce împreună mai mulți colecționari și negustori de discuri din București și din țară. 5000 de vinil-uri rock, jazz, disco, soul, funk, experimental, ambient, library, industrial, punk, house și techno.

Intrarea este gratuită. Mai multe detalii aici.