The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din Cartier // 18 - 24 februarie 2019

Articol / 18 Feb 2019 /
  • 5 din Cartier // 18 - 24 februarie 2019
  • 5 din Cartier // 18 - 24 februarie 2019
1/2
Busy week în Cartierul Creativ săptămâna aceasta. Our top 5 recommendations:

Serile de non-ficţiune la MNLR | 20 februarie | @Muzeul Național al Literaturii Române

Muzeul Național al Literaturii Române vă așteaptă la o nouă dezbatere din cadrul Serilor de non-ficțiune la MNLR. Întâlnirea de miercuri va fi dedicată volumului „Clasă și educație. Inegalitate și reproducere socială în învățământul românesc”, de Sebastian Ţoc, Editura Pro Universitaria, 2018
Invitaţi: Sebastian Ţoc, Maria Cernat, Mihai Vasile. Moderator: Vasile Ernu.
Mai multe detalii aici.

Atelier de ornitologie #11 | 24 februarie | @Grădina cu Oameni

Cel de-al doilea atelier de ornitologie din anul 2019 va consta într-o plimbare ghidată de observare a păsărilor din Cișmigiu. Aceasta se va finaliza cu o vizită la cuiburile amplasate anul trecut în grădinile din cartier, totul pentru a verifica care dintre acestea au fost ocupate și ce specii au cuibărit acolo. Dacă este cazul se vor reloca o parte dintre cuiburi.
Participați la eveniment aici.

Codruța Cernea: Future Nostalgia | 15 februarie-29 martie | @Galeria Mobius

Expoziția ”Viitoare nostalgie” prezintă seria de noi lucrări a artistei Codruța Cernea, în care aceasta reușește să sintetizeze tehnici dezvoltate în perioadele artei suprarealiste, constructiviste, Pop și a Realismului Capitalist.
Pay them a visit.

ÎmpreLună | 22 februarie | @Teatrul Ion Creangă

ÎmpreLună este povestea unei călătorii, din centrul Pământului până în înaltul cerului, în care întâmplările mai mult se simt decât se trăiesc, în care luna e moale ca un burete și planetele așteaptă răbdătoare să fie descoperite. Un spectacol optimist despre texturile cu care este acoperită lumea, dar și despre țesătura din care este croită imaginația.
Puteți găsi bilete pentru spectacol aici

Alt-Indie Party at J'ai Bistrot. Part IV | 21 februarie | @J’ai Bistrot

Ce faci după Valentine's Day și înainte de Dragobete? Asta dacă mai ține cineva cont de sărbătorile astea ... Anyhow, și pentru cei pe normă și pentru cei mai puțini formali te invităm joi pe 21 februarie la întâlniri cu vechi amoruri, sau poate noi - cu muzică indie-alternative în J'ai. Cu Mr.Mishwu și DJ Liviu invitat, să ne simțim bine și să dansăm - orișicât - pe dragi ritmuri tinerești.
Intrarea este liberă.