The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din cartier // 5-11 martie 2018

Articol / 05 Mar 2018 / Lori Alexe
  • 5 din cartier // 5-11 martie 2018
1/1
Am revenit cu rubrica noastră „5 din cartier” sau lucrurile pe care nu vrem să le pierzi din vedere săptămâna aceasta. Am făcut o obișnuință din această secțiune astfel încât să te ținem întotdeauna la curent cu evenimentele de neratat din Cartierul Creativ.



1. The Original. Switch // 9 martie // @SwitchLab

SwitchLab este un spațiu modular dedicat fotografiei care ne așteaptă la primul lor eveniment pe 9 martie la etajul 5 al Palatului Universul: inaugurare, performance muzical, expoziție, dar și party. Evenimentul care începe la ora 19.00 ne va face cunoștință cu lumea născută la intersecția dintre o galerie de artă și un studio de fotografie comercială.
SWITCHLAB / PHOTOGRAPHY: 
Dani Ghercă
Nicu Ilfoveanu
Mihai Barabancea

2. Concert Vama „Better” //8 martie // @Control Club

Joi, pe 8 martie, de la ora 21:30, Vama te invită în Club Control pentru concertul „Better”!
Trupa Vama nu mai are nevoie de introducere, iar concertele lor sunt întotdeauna experienţe speciale. Trupa şi-a obisnuit publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească: muzică, poezie, dans şi actorie.

3. GAME prezintă „Percuția a due” // 6 martie // @Universitatea Națională de Muzică București
Ansamblul de percuție GAME prezintă marți, 6 martie, de la ora 19.00, „Percuția a due” sub conducerea muzicală a lui Alexandru Matei. Game vă așteaptă la Sala George Enescu a Universității Naționale de Muzică București.

4. Premiera „ …ESCU” // 7 martie // @Teatrul Mic
"...ESCU" de Tudor Mușatescu, în regia și versiunea scenică a lui Doru Ana este un spectacol special creat pentru iubitorii textelor românești. În acestă comedie pe linie caragialiană, totul este posibil. "...ESCU" reprezintă sinteza satirică a vieții politice românești dintre cele două războaie mondiale. Lumea Necșuleștilor, a Damienilor și a colateralilor e o lume ahtiată după putere, după posturi înalte sau după subsidii. Programul complet al reprezentațiilor de la Teatrul Mic se poate găsi și pe site.

5. Eat & drink & have fun // @ Jai Bistrot // L-D, 10.00 - 01.00

J'ai Bistrot este un spațiu relaxat unde oamenii chiar comunică între ei, simpatic nu? Găsiți mâncare pe alese, concerte inedite și evenimente cu muzică bună pe Calea Griviței nr. 55. Urmăriți toate concertele și noutățile culinare pe pagina lor de facebook: J'ai Bistrot București