The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Se lansează platforma online Activist 24/7

News / 15 Apr 2016 / Miruna Boțîrcă
  • Se lansează platforma online Activist 24/7
  • Se lansează platforma online Activist 24/7
1/2
Începând din data de 14 aprilie, toți cetățenii care vor să fie parte din schimbarea deciziilor publice au un spațiu dedicat - platforma online Activist 24/7.
 
Activist 24/7 este platforma care face cunoștință activiștilor cu grupurile și organizațiile potrivite pentru ei. CeRe: Centrul de Resurse pentru participare publică a creat astfel un instrument care ajută grupurile și organizațiile să mobilizeze activiștii care vor să se implice, în funcție de timpul de care dispun și de preocupările lor. 

Atunci când vorbim de schimbări în deciziile publice, puterea cetățenilor stă în numere.
 
Grupurile de cetățeni și organizațiile care desfășoară campanii de influențare a procesului decizional au nevoie de „activiști" – oameni care cred că trebuie să fie ascultați, cărora le pasă de aceste cauze și care vor să dedice din timpul lor pentru activități de campanie.  

Lucrezi 12 ore pe zi și nu poți ajunge la protestul de la ora 2 după-amiază, dar totuși ai vrea să faci ceva ca să fie salvat parcul din cartier? Înscrie-te pe platformă pentru a fi notificat atunci când te poți implica în acțiuni online.
 
Ții foarte mult la clădirea de patrimoniu și vrei să știi dacă apar buldozerele la 2 noaptea să o dărâme? Ești dispus/ă să te duci în miezul nopții pentru a face un lanț uman? Înscrie-te pe platformă ca să primești alerte de la organizația sau grupul care luptă pentru salvarea clădirii.
 
Pe platformă vei găsi mai multe cauze pentru care merită să fii activist: de la probleme de patrimoniu și mediu, până la probleme legate de drepturile omului sau de combaterea discriminării.

Faci parte dintr-o organizație care luptă pentru legi mai bune împotriva violenței domestice și vrei să știi pe câți oameni te poți baza pentru un protest? Înscrie-te pe platformă pentru a crea acțiuni și a trimite notificări tuturor activiștilor care cred în cauza ta.
 
Grupul de inițiativă din care faci parte va participa la ședința consiliului local. Înscrie-te pe platformă pentru a anunța asta și a trimite notificări tuturor membrilor comunității tale. 
 
Pe platformă se pot înscrie organizații și grupuri cu preocupări diferite: de la probleme de patrimoniu și mediu, până la probleme legate de drepturile omului sau de combaterea discriminării.

Photo credits: Facebook.