The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition

Articol / 19 Apr 2016 / Miruna Boțîrcă
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
  • PreFerații juriului @AUTOR 2016 #TheFwordEdition
1/8
Ana Barbu, Doru Dumitrescu, Iza Vișoianu, Cleopatra Coșuleț, Mona Velciov și Sunyoung Kim au câștigat premiile celei de-a 15-a ediții a târgului internațional de bijuterie contemporană AUTOR. Pe 16 și 17 aprilie a avut loc ediția 2016 a târgului, care a adus împreună peste 70 de AUTORi liberi, neînFricați și certați cu rutina și 2.500 de iubitori ai bijuteriei contemporane.
 
În Familia AUTOR 2016 s-au adăugat designeri de bijuterie contemporană din 26 de țări, printre care Argentina, Belgia, Bulgaria, Columbia, Coreea De Sud, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, Israel, Italia, Letonia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, România, Slovenia, Spania, Statele Unite sau Turcia.
 
#Faimă

Artiștii care i-au Fermecat și Fascinat pe membrii juriului cu Formele pe care le-au Făurit au Fost premiați în weekend, la AUTOR:
 
AAA (Autor Awesome Award)

Premiul, care constă într-un curs la cea mai prestigioasă școală de bijuterie contemporană din Florența – Alchimia, a Fost câștigat de Ana Barbu Uzura. Ana a primit trofeul AUTOR Awesome Award realizat de câstigătoarea premiului la ediția trecută a târgului, Ana Marchetanu. 

Premiul Assamblage

Iza Vișoianu - Snob. a primit un curs de bijuterie oFerit de Assamblage - singura școală privată din București.
 
Premiul ELLE

A Fost câștigat de Mona Velciov - Monotip. Mona Velciov va Fi promovată în paginile celei mai vândute reviste de Fashion din România.
 
Premiul Krama Institute

Fericitul câștigător al cursului de la Institutul de bijuterie contemporană Krama, din Atena, este Cleopatra Coșuleț.
 
Premiul Joya Barcelona

Premiul a Fost câștigat de Sunyoung Kim, din Coreea de Sud, și îi asigură designerului participarea gratuită la ediția din octombrie 2016 a târgului, în Spania. 
 
Premiul Molecule-F

TroFeul Molecule-F i-a fost oFerit lui Doru Dumitrescu Wearable Sculptures. Inițiat la ediția 2016 a târgului, premiul constă în promovarea câștigătorului atât online, pe Molecule-F.com, cât și oFFline, în magazinul Molecule­F din Promenada.
 
Premiul Publicului

Simeon Shomov, din Bulgaria, a Fost designerul Favorit al pasionaților de bijuterie de autor care au trecut pragul celui mai important târg internațional de bijuterie contemporană din Europa de Sud-Est. Premiul Publicului îi asigură acestuia participarea la următoarea ediție AUTOR.
 
#FavoriteleRoxaneiVoloseniuc

Roxana Voloșeniuc, publisher și redactor-șef ELLE România, a vizitat AUTOR în weekend și a selectat bijuteriile Favorite create de AUTORii: Aleksandra Atanasovski, Andreia Popescu, Cristine Jalio, Doru Dumitrescu, Madara Keidza, Mona Velciov – Monotip, Moogu, PÿR, Raluca Buzura, Roxana Davidescu, Sara Chyan Jewellery, Sunyoung Kim, Utopic by Mona Vulpoiu și Vika Mayzel.Jewelry
 
 
Târgul internațional de bijuterie contemporană AUTOR este o platFormă dinamică ce promovează creația de bijuterie contemporană, susține constant dialogul între designerii de bijuterie și publicurile acestora, și un târg anual ce aduce în același spațiu iubitorii de bijuterie: consumatori, pasionați, colecționari, galerii, distribuitori și presă de specialitate. 
 
Parteneri: ELLE, Molecule F, OAR, The Institute, Zeppelin, Igloo, Etiquette, Observator Cultural, W Magazine, Modernism.ro, A List Magazine, dedesign.tv, Designist.ro, Feeder.ro, LIFE.ro, ArtClue, IQAds, sensotv.ro, Visuell, VOUX, SUB 25, RFI, VeiozaArte, Current Obsession, Art Aurea, Associazione Gioiello Contemporaneo, Bijou Contemporain, The Morning Bark, Mar de Color Rosa, The Jewelry Activist.