The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Meet and greet by TASTEmakers la Diploma

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Meet and greet by TASTEmakers la Diploma
1/1
Tinerii artiști îi vor putea întâlni pe curatorii DIPLOMA 2017, dar și o serie de creativi consacrați, în cadrul unor seri speciale de tip meet & greet, prezentate de TASTEmakers, care vor avea loc pe 9 octombrie – Arhitectură (secțiune susținută de Globalworth), 10 octombrie – Arte Plastice (secțiune susținută de Kaufland România), 11 octombrie – Actorie (secțiune susținută de UPC România), 12 octombrie – Arte Aplicate. 

Profesioniștii care vor participa la serile dedicate Arhitecturii, Artelor Plastice și Artelor Aplicate vor alege în cadrul fiecărei seri proiectul de diplomă favorit din festivalul de anul acesta. Cel mai votat absolvent va fi premiat de TASTEmakers, la finalul evenimentelor care vor avea loc la Palatul Știrbei, Calea Victoriei 107 (începând cu ora 7pm).
 
Audiția dedicată tinerilor actori, care va avea loc pe 11 octombrie, începând cu ora 6pm, va fi urmată de asemenea de un Meet & Greet by TASTEmakers, tot la Apollo 111, Palatul Universul, pe str. Ion Brezoianu, la nr. 23-25.
 
Juriul audiției, format din Andreea Păduraru, Andrei Cohn, Bogdan Dumitrache, Călin Peter Netzer, Catinca Marinescu, Domnica Cîrciumaru, Hypno, Radu Muntean, Viorica Capdefier, va alege cel mai talentat tânăr actor, care va fi premiat la finalul serii de Tastemakers.