The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Intermedia Body: întâlniri pentru artele performative intermedia

News / 31 Oct 2016 / INSTITUTE.RO
  • Intermedia Body: întâlniri pentru artele performative intermedia
  • Intermedia Body: întâlniri pentru artele performative intermedia
1/2
Asociatia AVmotional și Bucharest International Dance Film Festival prezintă în deschiderea festivalului seria de conferințe Intermedia Body, organizate sub forma unor întâlniri între artiști care lucrează în domeniul multidisciplinar al artelor performative intermedia. 
La granița dintre corp și media, artiști din Austria, Bulgaria și România împărtășesc din experiența lor despre procesul de realizare a unei opere colective interdisciplinare în contextul artei contemporane.
 
Printre subiectele abordate se numără: corpul uman ca interfață pentru interacțiune și instrument pentru expresie audio-vizuală, rolul media ca performer digital pe scenă, experiențe transformatoare în timpul procesului de lucru interdisciplinar în interacțiunea scenică, transculturalitatea corpului, realitatea augumentată și realitatea virtuală în spectacolele de teatru. 
 
Artisti participanti: Antony Raijekov (AT/BG), Cinty Ionescu (RO), Gerhard Funk (AT), Simona Deaconescu (RO), Cătălin Crețu (RO),  Mihaela Kavdanska (RO/BG), Raluca Nestor-Oancea (RO).

Conferința este co-organizată de platforma AVmotional, curată de Mihaela Kavdanska și găzduită de Universitatea Națională de Muzică București - Centrul de Muzică electroacustică și Multimedia. Participarea artiștilor din Austria la conferință este facilitată de Forumul Cultural Austriac / Ambasada Austriei. 
 
Conferința se desfășoară în limba engleză. 
Citește mai mult
 
FB event