The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

GRAPHIC DESIGN : what’s the purpose?

News / 28 Sep 2016 / INSTITUTE.RO
  • GRAPHIC DESIGN : what’s the purpose?
1/1
În cadrul Nopții Albe a Galeriilor are loc expoziția “GRAPHIC DESIGN : what’s the purpose?”, o selecție de lucrări semnificative de graphic design contemporan produse de designeri români. Pe lângă expoziție, evenimentul va prezenta o proiecție video cu design-talks și un graffiti live performance cu Pisica Pătrată.

Ce este graphic design-ul? Unde este folosit? De ce este folosit? Cum este produs? Care este scopul?
Expoziția propune explorarea multiplelor fațete ale graphic designului, plecând de la aceste întrebări. Lucrările expuse folosesc tehnici și abordări diferite ; graphic design aplicat în cultură, business, sau ca manifest; graphic design ca expresie artistică și graphic design folosit ca instrument de business.

Se întâmplă pe 30 septembrie, începând cu ora 19, în grădina Hansen, pe str. Aviator Petre Cretu, nr.8.

Evenimentul este organizat de studio-ul de branding Concept Machine. Alături de lucrări ale studio-ului, veți putea vedea lucrări semnate de Andrei Robu, Mădălina Andronic, Mihaela Popa, Ovidiu Hrin, Paul Dersidan, Ștefan Lucuț.