The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Dincolo de linii

News / 24 Noi 2015 /
  • Dincolo de linii
  • Dincolo de linii
1/2
Dincolo de linii este prima carte din seria Publica Extra – noua colecție Publica, care reunește cărți de activități creative și recreative, pentru toate vârstele.
 
Dincolo de linii. Colorează 119 lucrări de artă contemporană reunește 119 lucrări de artă contemporană: Keith Haring, AIKO, Shepard Fairey (cunoscut publicului larg și pentru posterul ”Hope” din campania lui Barack Obama din 2008), Exene Cervenka, Keita Takahashi, Jen Corace, Ryan McGinness – sunt doar o parte dintre artiștii care au contribuit la această carte.
 
Această carte propune o abordare unică a creativității la fiecare pagină dată, iar desenele sunt tipărite pe o singură față, pentru a putea fi înrămate.
 
Souris Hong, curatorul acestei cărți, este pasionată de artă, susținătoare entuziastă a ideilor din zona artei, cofondatoare a Creative Cabal, o agenție care impresariază artiști vizuali și se ocupă de promovarea talentelor, muzicienilor și sportivilor în mediul virtual.
 
Souris Hong declara: ”Fiica mea, Lulu, a fost sursa mea de inspirație pentru această carte. Puștoaica are zeci de cărți de colorat din toată lumea, dar, cu toate acestea, tot desenele lui Moebius și Andy Warhol le preferă. Lui Lulu i-a plăcut mereu să coloreze operele de artă ale artiștilor consacrați. Lucrez cu artiști vizuali de mai bine de cincisprezece ani, așa că proiectul a prins contur foarte repede. Toți au fost încântați de idea unei cărți de colorat cu desene realizate de peste o sută de artiști geniali, printre care animatori, desenatori, artiști plastici, artiști grafici, ilustratori, muzicieni, artiști amatori, fotografi, grafferi și creatori de jocuri video. Rezultatul îl veți vedea în paginile acestei cărți.”.
 
Brain Pickings scria: “Această colecție încântătoare este o invitație la a admira, a savura și a descoperi frumusețea și inventivitatea care stau în spatele infinitelor și fascinantelor permutații al unor simple linii”.
 
Huffington Post: “Această carte de colorat destinată iubitorilor de artă ar putea fi cea mai bună pe care ați văzut-o vreodată”.
 
Pe site-ul Publica, editura pune la dispoziția cititorilor și posibilitatea de a achiziționa cartea de colorat împreună cu un set de 12 creioane colorate cerate, fără lemn, Koh-I-Nor.
 
Publica este editura specializată în publicarea de cărti actuale și relevante de non-ficțiune: business, științe sociale, biografii și nonficțiune creativă.