The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CONFERINȚELE RDW // Instalart/Obiect/005

Articol / 17 Mai 2017 / INSTITUTE.RO
  • CONFERINȚELE RDW // Instalart/Obiect/005
  • CONFERINȚELE RDW // Instalart/Obiect/005Alexandru Manu
1/2
Ca în fiecare an, proiectul Instalart invită un designer important, Alexandru Manu, care reprezintă proiectul și care a invitat alți designeri, arhitecți, artiști vizuali, de renume: Dorin Ștefan, Robert Marin, Mario Kuibus, Zest Collectiv, Daniel Klinger, Tom Brandus și Veniamin Micu, Tib Roibu, Andrei Racolta, Bogdan Zaha, Sorin Dan Clinci, Cristian Rusu. Cu toții formează proiectul Instalart/ Obiect/ 005.
 
Alexander Manu este profesor la OCAD/Toronto, lecturer, autor, consultant în cele mai importante proiecte de design din lume: de la Oslo până la Caracas, de la Tokio pînă la Miami. Produs de școala românească de design, dar și de viteza lumii în care trăiește, Alexander Manu vine pentru proiectul Instalart în București, lansând în același timp tema pentru Instalart/Obiect/005.
 
Designerul va susține și o conferință, cu tema "Future is a choice", duminică, 21 mai, de la ora 13, în spațiul central al Romanian Design Week 2017, din Grigore Cobălcescu nr. 45. 
 
Seara, de la ora 19, Alexander Manu este la rândul său invitatul celor 11, pentru a vedea instalațiile generate de subiectul(tema) lansata de el.

Participarea la conferință este gratuită, cu rezervarea locului, în prealabil, prin completarea formularului de mai jos. Vă rugăm să tipăriți rezervarea sau să o salvați în telefon.