The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Concurs de scurtmetraje cu exemple de bune practici pe tema protecţiei mediului în România

Articol / 08 Feb 2017 /
  • Concurs de scurtmetraje cu exemple de bune practici pe tema protecţiei mediului în România
1/1
Se lansează primul concurs de scurtmetraje pe tema protecţiei mediului cu exemple de bune practici din antreprenoriat social, educaţie, agricultură, tehnologie verde. Concursul este deschis pasionaţilor de ecologie şi film care pot surprinde aceste exemple în comunităţile din care fac parte. Materialele video pot fi înscrise până la 30 aprilie 2017. Cel mai bun scurtmetraj va fi selecţionat de un juriu de specialitate pentru a face parte din primul documentar românesc dedicat bunelor practici



Acţiunile de mediu au devenit o preocupare pentru mulţi dintre noi. Tehnologia este la tot pasul şi poate fi cel mai bun instrument pentru a surprinde ascensiunea acestei preocupări. Concursul de scurtmetraje dedicat exemplelor de bune practici pe tema protecţiei mediului combină necesitatea de a pune în lumină modele de bune practici din acest domeniu, cu accesibilitatea tehnologiei. Competiţia se adresează tuturor pasionaţilor de ecologie şi film, amatori sau profesionişti, care din experienţa de zi cu zi cunosc iniţiative ce pot fi considerate surse de inspiraţie pentru societatea de azi. Filmele trebuie să aibă maxim 10 minute şi să surprindă cât mai clar un singur exemplu potrivit cu tematica de concurs - antreprenoriat social, educaţie, agricultură, tehnologie verde.

Înscrierile se fac până la 30 aprilie 2017 în baza regulamentului şi a formularului de înscriere disponibile aici.

Filmele înscrise în competiţie vor fi analizate de un juriu de specialitate alcătuit din profesionişti în domeniul audiovizual, jurnalism şi protecţia mediului. Juriul va face o selecţie de filme ce vor fi prezentate în cadrul GreenTech Movie Festival şi vor fi promovate pe platforma online cu acelaşi nume (www.greentechmoviefestival.ro). Cel mai bun scurtmetraj va fi inclus în primul documentar care prezintă bune practici din România. Documentarul va fi prezentat în deschiderea GreenTech Movie Festival, organizat de Media Image Factory împreună cu Asociaţia ECOTIC şi Institutul Francez din România în toamna acestui an.

Facebook: https://www.facebook.com/mediaimagefactory/