The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CALL FOR EVENTS: CARTIERUL CREATIV @RDW 2019

News / 05 Feb 2019 / INSTITUTE.RO
  • CALL FOR EVENTS: CARTIERUL CREATIV @RDW 2019
  • CALL FOR EVENTS: CARTIERUL CREATIV @RDW 2019
1/2
Cartierul Creativ deschide apelul de înscrieri pentru evenimente conexe în cadrul Romanian Design Week 2019, care va avea loc în perioada 17-26 mai.

Cartierul Creativ @RDW este un format nou în cadrul Romanian Design Week, care își propune să demonstreze energia și puterea comunității creative din cea mai efervescentă zonă din București, printr-o serie de evenimente, expoziții, lansări și proiecte, care vor avea loc în cadrul ediției de anul acesta a Romanian Design Week și care vor desena harta spațiilor cultural-creative din zona delimitată de Str. Berzei, Calea Griviței, Calea Victoriei și Bd. Regina Elisabeta.



Comunități din interior (vezi hartă), dar și din afară, sunt invitate să organizeze un eveniment în limita granițelor cartierului, urmând detaliile din ghidul de înscriere.

Se pot înscrie studio-uri, agenții publicitare, galerii, teatre, restaurante, ong-uri, ateliere, creatori de conținut care pot crea un eveniment relevant pentru tema designului și adaptat resurselor proprii, printr-un conținut ce variază de la expoziții, conferințe, instalații, open doors la live acts, petreceri ș.a.m.d.



Îți poți înscrie ideea de eveniment și poți fixa propriul pin pe harta celui mai amplu festival de design din România completând formularul de înscriere.

Call-ul este deschis până la data de 8 martie 2019.


***
Ce este Cartierul Creativ?
C.C. este o platformă lansată de The Institute făcută pentru a promova antreprenorii din industriile creative, artiștii și designerii, dar și entitățile cu rol important în viața culturală a orașului, care sunt închegate în jurul zonei Grivița – Victoriei.

***
MATERIALE UTILE:
  • Regulamentul & mai multe detalii.
  • Ghidul de înscriere.
  • Harta Cartierului Creativ.
  • Membri stabili ai Cartierului Creativ.