The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

59,99 de bariere se legănau pe o pânză de păianjen @NAG2018

News / 04 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • 59,99 de bariere se legănau pe o pânză de păianjen @NAG2018
1/1
Cu ocazia Nopții Galeriilor, Go Art Projects propune expoziţia de grup "59,99 de bariere se legănau pe o pânză de păianjen", expoziţie deschisă într-un spatiu pop-up, ce reuneşte lucrările a şapte artisti contemporani: Adriana Florea Băloiu, Anca Boeriu, Alina Marinescu, Alexandru Rădvan, Simona Vilău, Ciprian Paleologu şi Aurel Vlad.
 
„Şi când pânza pană la urmă se rupe, o face într-o tăcere perfect elaborată până în cel mai mic detaliu, ca nimeni să nu-şi dea seama. De parcă are vreo importanţă. De parcă toate barierele cad in groapa cu vid a barierelor necunoscute şi dispar pentru totdeauna. Dacă vrei să savurezi momentul virgin de după ce pânza s-a rupt şi să asculţi ecoul barierelelor în timp ce cad, dându-şi ultima suflare în gandurile tale, visele, speranţele, trebuie să te grăbeşti şi într-o fracţiune de secunda să-ţi sorbi victoria, că imediat te bate pe umăr o noua pânză de păianjen. O nouă zi, un alt tu şi alte 4, 35, 12, 59.99, 44, 7 bariere ce se dizolvă sau nu, reconfigurând scenariul randat la prezent în ordinea lăuntrica a fiecăruia. Pornind de la acest filtru, regăsim şapte discursuri artistice, diferite în limbaj vizual si conceptual, amprentate de adaptarea decorului la fondul propriu.” Adriana Florea Băloiu - curatoarea expoziției

Vernisajul va avea loc în cadrul Nopții Galeriilor, pe 5 octombrie, de la 19:00, urmând ca expoziția să rămână deschisă pentru public până pe 7 octombrie,în Go Art Projects Pop-Up Space (Piaţa Alba Iulia, Nr. 1, Bucureşti).