The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Campania națională „Cumințenia Pământului” va fi coordonată de Grupul GMP

News / 26 Apr 2016 / Miruna Boțîrcă
  • Campania națională „Cumințenia Pământului” va fi coordonată de Grupul GMP
  • Campania națională „Cumințenia Pământului” va fi coordonată de Grupul GMP
1/2
Ministerul Culturii a anunțat că Grupul de Comunicare GMP a câștigat selecția pentru Campania națională integrată de comunicare. Campania este realizată cu scopul de a achiziționa „Cumințenia Pământului”, opera lui Brâncuși. Grupul GMP este reprezentat de agențiile GMP Advertising, GMP PR și Webstyler.

O comisie alcătuită din reprezentanți ai Ministerului Culturii, cu asistență din partea industriei de specialitate și IAA România, a analizat şi a evaluat propunerile trimise de agenţiile care s-au calificat în etapa a doua a procesului de selecţie, după verificarea portofoliilor fiecărui participant.

De partea de creație se va ocupa GMP Advertising, comunicarea digitală de Webstyler, iar partea de relații publice de GMP PR. Media Investment va fi agenția media. 

Pentru această campanie s-au înscris cinci agenții la procesul de selecție, aceștia fiind disponibili să participe pro bono. 

Subscripția publică deschisă în data de 11 aprilie va completa alocarea bugetară decisă de Guvernul României în luna martie și se va încheia în 30 septembrie. Donațiile se pot depune în conturile celor șase bănci comerciale partenere.